Her kan du finde oplysninger om brug af cookies og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

  1. Ejeroplysninger:
    Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S
    Lollandsvej 31
    5500 Middelfart
    Tlf.: 6440 1236
    e-mail: sme@sme-as.dk

  1. Hvad er cookies?
    En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

  1. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
    https://minecookies.org/cookiehandtering/

  1. Formålet med cookies på vores website:
    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for bestyrelsens ønsker om at optimere sitet og evt. samarbejdspartnere og annoncører. På nuværende tidspunkt bruger vi ikke cookies i forbindelse med annoncering. Sitet anvender cookies fra en følgende tredjepartner, der har adgang til de pågældende cookies:

  1. Google Analytics
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
    Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
    https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Persondatapolitik:

  1. Brug af personoplysninger
    Som led i indgåelsen af en aftale om at udregne tilbud/udføre opgaver/købe/sælge opgaver/varer m.m. behandler Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S en række almindelige personoplysninger (navn, adresse, e-mail etc.) vedrørende dig, og vi skal derfor i henhold til databeskyttelsesforordningen give dig en række oplysninger. Vi behandler dine personoplysninger med det formål at afgive tilbud/overslag/faktura/købe varer/indhente tilbud m.m.

Vi behandler, som nævnt, kun almindelige oplysninger om dig.

Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendigt for udførelsen af den førnævnte kontrakt/aftale. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, i det behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af den aftalte opgave for dig/ regnskabskrav/ tilbuds/ overslags/ prisgivning/ indhentning tilbud/ købe/ sælge vare-ydelser m.m.

Til brug for opfyldelsen af aftalen med dig indsamler (hvis det er aftalt eks. tilladelser el lign) Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S personoplysninger om dig hos f.eks. de kommunale myndigheder.

  1. Kontakt vedr. personoplysninger
    Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S, skal du rette henvendelse på sme@sme-as.dk eller på telefon 64401236. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

  1. Beskyttelse af personoplysninger:
    Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S vil opbevare/gemme dine personoplysninger. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger. Dog kan vi oplyse dig om, at vi overholder reglerne for regnskabs gemme tiden, garantier på projekt/service  og at du som kunde kan få oplysninger på materialer m.m. efter afsluttet projekt. Du kan som kunde forvente, at vi har gemt dit tilbud m.m. til evt. senere brug, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret.

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, Strib-Middelfart Entreprenørforretning behandler om dig:

  • Retten til indsigt (ret til at se oplysninger om dig)
  • Retten til at anmode om berigtigelse eller sletning (rettelse)
  • Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelser mod denne behandling
  • Retten til indsigelse
  • Retten til dataportabilitet (transmittere oplysninger)

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, hvis du mener, at Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.