Opgravningsfri ledningsrenovering, mere end den halve sandhed. Selvfølgelig kan vi ikke udføre noget under jorden uden at grave et hul. Herunder beskrives de 3 metoder vi tilbyder.

Jordfortrængning (raket-, skyde-arbejde):

Raketstyring

 

 

 

Der graves et henholdsvis skyde og modtage hul på hver sin side af det areal, man ikke ønsker at grave op. Derefter ”banker” raketten et hul igennem jorden, hvorefter der kan trækkes et rør eller ledninger. Altså lige strækning fra et hul til et andet.

Bursting (cracking):

Bursting

 

 

 

Udskiftning af gammel eller for lille ledning til ny og måske større ledning, hvor placeringen bliver i samme trace. Der graves ned på ledningen 2 eller 3 steder alt efter længden af renoveringen.

Styret underboring:

Styret underboring

 

Der bores ned i et hul, jorden spules ud og væggene slemmes op. I modtager/nedtrækshullet kobles så et nyt rør på, som trækkes med tilbage. Metoden benyttes med fordel hvor der skal /kan være niveau forskel, da der kan styres op og ned samt rundt i sving.

Skal dit forsyningsselskab i gang med en opgave, så ring. Vi kommer gerne, uforpligtende, ud til et bestyrelsesmøde og fortæller om mulighederne.

Kontakt os på telefon: 64 40 12 36 for et godt tilbud.

Se billeder her