Strib-Middelfart Entreprenørforretning A/S er en 3. generations familieejet virksomhed beliggende på Vestfyn, hvorfra vi hver dag leverer veludført arbejde til vores mange kunder. Vi har eksisteret i over 100 år og har derfor både erfaringen og et godt kendskab til entreprenørbranchen.

Virksomheden er ejerledet og drives af Ninna og Otto Lindskov samt sønnen Kasper. Vi har fokus på intensivt arbejde af god kvalitet og går ikke på kompromis. Det gør, at vi til enhver tid har dygtige og kvalificerede medarbejdere, der er stolte af deres håndværk.

SME er en entreprenørvirksomhed med stort knowhow, vi har altid fulgt med udviklingen og startet nye forretningsområder op, når behovet var der. Vi kan næsten det hele og nyder at få opgaver, hvor løsning og proces er en del af jobbet.

Vi har et godt ry i branchen med mange faste kunder, hvor samarbejdet bygger på tillid og gode relationer. Vi sætter kvaliteten og fagligheden i højsæde, det er vigtigt, at kunden altid er velorienteret om arbejdets udførelse før vi "går i jorden" og er tilfreds, når vi er færdige. Godt arbejde bliver taget for givet hos vores kunder, og vi vil altid sikre os, at vores arbejde, også i fremtiden, indfrier de høje krav til entreprenørarbejde - kvalitet og ordentlighed.

Hele virksomhedens historie kan læses her.​